“Ni en la història, ni en cap altra ciència les causes es pressuposen, es busquen”
Marc Bloch


dimarts, 28 de gener del 2014

NOU NUMERO DE LA REVISTA LLIGAMS

Amb l'entrada de l'any nou ens arriba la notícia de la publicació del darrer número de la revista Lligams. Des d'ara, ja és distribuida a tots els socis i col·laboradors en versió Pdf. L'edició paper es troba en fase d'impressió i es podrà adquirir a la Llibreria 22 de Girona.

Aquesta és la portada definitiva. Des del bloc de l'associació volem agraïr una vegada més l'ajuda de totes les persones que han participat a l'elaboració d'aquest número, ja sigui aportant els seus articles, assessorant, rellegint, maquetant, ... a tots els socis, sense la col·laboració financera dels quals l'edició no seria possible i a totes les entitats que reconeixen l'interès de la revista i en fan difusió.

Penseu que les ajudes públiques no cobreixen més del 15% del preu de cost de la publicació i que és gràcies als socis que podem garantir la viabilitat d'aquesta publicació.

Us animem doncs a defensar aquesta publicació fent-vos socis de l'Associació Lligams. Butlleta d'inscripció a descarregar a través d'aquest enllaç : http://www.lligams.org/pdf/Full_inscripcio.pdf


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada